Specialismen

 

Aalders Merk en Marketing heeft in ruim 25 jaar meer dan 30 klanten verder geholpen met:
– merkpositionering en rebranding
– propositieverrijking en product development
– marketing- en communicatiestrategie
– brand activation en brand utilities
– klantbelevingsonderzoek en customer journeys
– merk- en campagnemanagement
– marketingworkshops en -seminars

Dit met name bij service retailers en zakelijke en financiële dienstverleners. Lees vooral ook de uitgewerkte cases hierover.

Wij werken nauw samen met de allerbeste partners in ons netwerk: bureaus en zelfstandige consultants gespecialiseerd in klantbeleving, customer journeys, marktonderzoek, online-marketing, creatie, reclame, productinnovatie, communicatie en public relations.

Waar dat gewenst is voegen we hun expertise direct toe. Evenzo werken we nauw samen met bureaus waarmee klanten al een goede samenwerking hebben. Daarbij nemen we graag de regie op ons van complexe marketingprojecten waarin meerdere partijen nauw betrokken zijn en vele afdelingen in uw eigen organisatie een rol hebben. Juist die onafhankelijke regierol – temidden van andere (marketing)specialisten – is een groot goed, zo merken we telkens weer.

“Don’t tell me you’re funny, but tell me your joke”. Met dit motto geef ik graag aan waar marketing anno nu voor moet staan. Eerst de strategie en de inhoud ontwikkelen, en pas dan de c(h)ampagne.

In september ’17 publiceerde het Tijdschrift voor Marketing een interview met me over de Prominent-herpositioneringscase. Lees deze hier: TVM09_CMOTalk. De webcast van het gehele gesprek is te beluisteren op de CMOTalk-website.

 

Recente cases