Contact

Overtuigd dat uw positionering scherper kan? Of wilt u uw bestaande merkpositionering nog eens kritisch laten toetsen door een onafhankelijke derde? Mag uw directie- en/of marketingteam weleens wat meer worden uitgedaagd en geprikkeld hier anders naar te kijken?

Dan maken wij graag vrijblijvend kennis. Niet door meteen een groot adviestraject op te tuigen, maar eerst te kijken waar mogelijke oplossingsrichtingen zitten en of het klikt. Als we elkaar op de inhoud vinden, volgt de rest vanzelf. Mochten we u meteen al op voldoende ideeën hebben gebracht en kunt u zelf verder, ook goed.


Aalders Merk en Marketing bv

Marcel Aalders RM
Rustoordlaan 21
7211 AT Eefde
Tel: 06-41903279
E-m: marcel@aaldersmm.nl

Vierde plek Top-100 Nederlandse Marketing Awards

Eind maart 2017 publiceerden de marketingbladen de Top-100 van Nederlandse marketeers. Vierde worden in de Marketeer Of The Year 2017 verkiezing met mijn rol is een mooie eer. Lees hier meer.

Aan het woord

In september ’17 publiceerde het Tijdschrift voor Marketing een interview met me over de Prominent-herpositioneringscase. Lees deze hier: TVM09_CMOTalk. De webcast van het gehele gesprek is te beluisteren op de CMOTalk-website.

Netwerken en partnerships

nima_rmlogo_rev1-outline

Sinds november 2012 is Marcel Aalders gecertificeerd Register Marketeer, het predikaat van het Europese kwaliteitskeurmerk voor marketingstrategen.

logo-altuition

Daarnaast is hij associate partner bij hét adviesbureau van Nederland op het gebied van emotionele klantbeleving en Customer Experience Management: Altuition.

Marcel Aalders is voorzitter/mede-oprichter van MarketingMinds, het netwerk voor senior marketingstrategen en –managers dat “mooie marketing, nuchter bekeken” predikt. Kom een keer kennismaken!

Voor het NIMA houdt Aalders regelmatig workshops over positioneren. De masterclass “Succesvol Merkpositioneren” zat in 2017 in de top-5 van best gewaardeerde NIMA bijeenkomsten.

Recente cases